Известие

Collapse
No announcement yet.

отвори по купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• отвори по купето

Имам един много глупав въпрос : имали отвори в купето някъде около акумулатора за да мога да си прекарам кабел за усилвателя които се намира в багажника . Не ми се иска да дупча купето това е най-лесно но все някъде трябва да има отвор за кабела колата е тази от подписа 146 1,4 т.с. ако може да покажете с снимка
    146 1.4 tsparck `98 103

Аз колега на моята свалих капаците под волана и там има един дебел кабел червен и от там си хванах плюса за усилватела и така вече почти 5 години нямах ядове и даже така я продадох,а минуса го надупчих на купето до резервната гума!!!

Успех
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Прегледай отпред където влиза снопа с кабели от шофьорската страна,на Браво-то ми беше прекаран от там,а масата беше от стоповете ама не ти препоръчвам,по-добре както каза колегата да хванеш някъде около резервната гума.
      Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
      Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Свободни отвори няма,вариантите са или дупчиш
        или както колегите казаха-през отвора на дебелия
        сноп.

Comment

Сваляш кората на чистачките и от шофьорската страна под кората трябва да има нещо като гумен цилиндър пробиваш го и пъхаш кабела от там и трябва да излезе под волата някъде из кабелите и бушоните от там вече през праговете и до багажника моята музика от там е прекарана и никога не съм имал проблеми. Иначе и аз се поозорих докато намеря от къде да прекарам захранващия кабел. Успех с прекаването
          Last edited by Raiko0; d.m.y г., 23:49. Основание: .
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

аз по принцип съм против всякакво дупчене на купето ще огледам снопа да пробвам да видя иначе съм свалил всички кори покрай волана
            146 1.4 tsparck `98 103

Comment

Това цилиндърче за което ти говоря е предназначено за прекарване на допълнителни кабели
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

Точно за това служи гумената тапа,на мен от там ми прекараха алармата,кабела ще излезне точно над бушоните.Успех
                sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                  Това цилиндърче за което ти говоря е предназначено за прекарване на допълнителни кабели
                  и аз от там бях прекарал маркуча за датчика за налягането

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                    Сваляш кората на чистачките и от шофьорската страна под кората трябва да има нещо като гумен цилиндър пробиваш го и пъхаш кабела от там и трябва да излезе под волата някъде из кабелите и бушоните от там вече през праговете и до багажника моята музика от там е прекарана и никога не съм имал проблеми. Иначе и аз се поозорих докато намеря от къде да прекарам захранващия кабел. Успех с прекаването
                    същата тапа но от пасажерската страна е много удобна, нямаш никакво разглабяне и е най-лесно за прекарване. (през нея минава маркуа с водата за задната чистачка)

Comment

А за маса наи удчния вариант е болта на долната част на коланите под задната седалка--пробвано е и усигорява добра и къса маса за усилвател

Comment

аз при моята дупчих ...
                        Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

готова е бегачката благодаря мн точно през цилиндърчето го прекарах идеално е !!!!
                          146 1.4 tsparck `98 103

Comment

Working...
                          X